30 maart 2020

COVID-19 en hoe nu verder?

Allereerst hoop ik dat het goed met u gaat en wens u veel sterkte toe in deze bijzondere tijden.

De laatste dagen en weken zijn we allemaal geraakt door COVID-19 en alle gevolgen die hiervan afkomstig zijn.
Ons privé en professionele leven zijn onherkenbaar veranderd. Mijn familie – net als veel anderen- is ook geraakt door de gevolgen van het virus.

Veel activiteiten in de markt zijn geannuleerd en evenementen uitgesteld of zelfs afgesteld.
Net als waarschijnlijk bij u werken mijn collega’s en ik nu vanuit huis, voor zover mogelijk. We ontmoeten elkaar en onze klanten nu via Zoom.
Nu ik u dit bericht stuur, hebben we nog geen idee wanneer we weer terug gaan naar “normaal” en wat normaal dan zal zijn.

Ook in uw organisatie zullen veel zaken al zijn veranderd en veel volgende veranderingen zijn ook onvermijdelijk. En hoewel veranderingen altijd aanwezig zijn, zijn ze nu toch onverwachts en soms zelf hard.

Veel aandacht gaat zeker in de zorg naar de cliënten en patiënten en anderen. Een extra aandachtspunt is nu ook om medewerkers vitaal, gemotiveerd en zelfs bevlogen te houden. Daarboven op komt ook, dat leidinggevenden ook vooruit moeten kijken naar de nabije toekomst; wat zal uw volgende stap zijn als deze crisis achter de rug is: komt er een economische crisis achteraan?

Wij werken als Team ANDARE actief in de veld van veerkracht, bevlogenheid en vitaliteit. We beseffen ons onder welke druk organisaties, leidinggevenden en medewerkers in deze tijd staan.
Wij zijn graag bereid onze kennis op dit gebied aan te bieden en u te ondersteunen in deze bijzondere tijd. Ik weet dat wij u inzichten kunnen verstrekken hoe nu in deze situatie grip te krijgen op onderwerpen als veerkracht, motivatie en bevlogenheid. Van wezenlijk belang voor continuïteit van uw organisatie.

Uitgangspunt is: wanneer de tijd goed is voor u, zijn wij beschikbaar. Ik nodig u graag uit om mij te contacten en ‘to pick my brains’. We leven in ongewone tijden en ik wil u graag ondersteunen. Met mijn bijna 40 jaar ervaring en de ervaring van mijn team steunen we u graag.

Mijn agenda is bereikbaar via de speciale website: www.MeetPaul.Today
– u kunt een vrijblijvend eerste gesprek inplannen via zoom. Ik zie uw verzoek graag tegemoet.

Paul ter Wal LL.M CSP

www.team-andare.com

www.paulterwal.nl

https://www.linkedin.com/in/paulterwal/

Al is het een cursus kantklossen: Value-to-Profit
Podcast met Mark Reijnders www.DeTransformatiepodcast.nl; Maart 2020