Maak de juiste keuze: Meer winstgevendheid met meer betrokkenheid

Winstgevendheid kan op vele manieren gerealiseerd worden; door middel van kostenreductie, een hogere productiviteit per uur, hogere prijzen, etc. Een van de meest succesvolle en meer duurzame manieren is het vergroten van de betrokkenheid of het werkgeluk van de medewerkers.

De "non-negotiables" van het bedrijf kennen, daarnaast het ontdekken van je eigen persoonlijke kernwaarden, en deze op een lijn met elkaar zien te krijgen, zal leiden tot meer betrokkenheid en daarmee tot een hogere productiviteit en winstgevendheid.

Het ABC van Betrokkenheid is bedoeld om het gevoel van Autonomie en Saamhorigheid te versterken binnen je team en te leiden tot het investeren in Competenties; dit zal de organisatie succesvoller maken. Inzetten op meer betrokkenheid zal een vruchtbare keuze blijken!

De voordelen:

  • Verhoging van de productiviteit, klantgerichtheid en winstgevendheid
  • Daling van het ziekteverzuim en verminderde fluctuatie
  • Verhoging van het geluk op de werkplek, medewerkertevredenheid en werkloyaliteit
  • Gezondere organisatie

Doelgroep:

CEO's, Executives, HR-professionals, Management Teams

De keynote kan worden verzorgd in het engels of nederlands. Dagtrainingen en consultancy sessies behoren ook tot de mogelijkheden. Vraag naar ons HR-pakket!

Maak de juiste keuze: Geef je organisatie weer energie!

Make your choice: Energize your organization!

Maak de juiste keuze: je non-negotiables kennen, houdt je inzetbaar!

"Duurzame inzetbaarheid" is een nieuwe term. Je zal jaren langer moeten blijven werken, misschien tot 67 of zelfs langer. Om langer te kunnen blijven werken, moet je werk vinden dat je erg graag doet: de baan die je het werkgeluk en de voldoening geeft die je nodig hebt om elke ochtend met je goeie been uit bed te stappen.

Wat zijn jouw normen? Wat zijn jouw kernwaarden, jouw "non-negotiables"? Alleen als je deze duidelijk voor ogen hebt, kun je de juiste keuze maken voor wat betreft de juiste baan. Het maken van de juiste keuze geeft jou de mogelijkheid om die baan te vinden die jou het meeste werkgeluk en de meeste voldoening biedt. Meer betrokkenheid en meer geluk zal je veel beter inzetbaar maken, en een boost betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling en je carrière.

De voordelen:

  • Meer geluk
  • Meer tevredenheid
  • Meer gezondheid
  • Meer inkomsten

Doelgroep:

Medewerkers en teams.

De keynote kan worden verzorgd in het engels of nederlands. Dagtrainingen en consultancy sessies behoren ook tot de mogelijkheden. Vraag naar ons HR-pakket!

40% van je geluk hangt af van de keuzes die je maakt. Dus maak de juiste keuze!

Onder constructie.